NAJLAGANIJA VEČERA Pečurke su glavni sastojak, a ukus je prekrasan
Kremasto i sočno.

Musaka od pečuraka
Možda vas zanima:

MAGIČNO REŠENJE ZA RUČAK Iskoristite patlidžan za musaku i nećete se pokajati
Svi će se oduševiti.

BELA RAPSODIJA Torta koja će vas očarati ukusom, a i izgledom
Tražiće se parče više.

ZDRAVA VERZIJA Palačinke od banane lake za pripremu, a deca će ih obožavati
Kremaste i ukusne.

TOPI SE U USTIMA! Sunđer torta od BANANE osvojiće vas i mirisom i ukusom
Neodoljiva je, priznaćete!
Sastojci:
500 g krompira
300 g šampinjona
1/2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
250 ml pavlake za kuvanje
50 ml mleka
50 g kačkavalja
so, biber
ulje
Priprema:
Oljuštite krompir i secite ga na što tanje kolutove. Zagrejte ulje i propržite luk. Dodajte šampinjone i dinstajte oko 10 minuta. Zatim posolite i pobiberite, a pleh premažite uljem. Listove krompira podelite na tri, a šampinjone na dva dela. U pleh stavite trećinu posoljenog krompira, preko polovinu dinstanih šampinjona, pa preko toga trećinu krompira, a zatim drugu polovinu šampinjona. Završite poslednjim slojem krompira, pa pospite sitno seckan beli luk. Prelijte pavlakom za kuvanje i mlekom tako da sve bude prekriveno, a preko toga
stavite tanko rezani trapist. U rerni zagrejanoj na 200 stepeni pecite 40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)