MOŽETE LI ZAMISLITI UKUSNIJI RUČAK? Obrok piletina u bogatom sosu očaraće vas odmah
Ješćete sa uživanjem.

Piletina u sosu od pavlake i susama
Možda vas zanima:

BAKA ZNA NAJBOLJE Paprikaš po njenom receptu je prosto neodoljiv
Sve sastojke verovatno već imate u kuhinji.

SUPA KOJA GREJE DUŠU Vitaminska bomba od povrća koju možete jesti svaki dan
Povrća ima u izobilju.

JAMAJČANSKA LJUTA PILETINA Jednostavno ju je napraviti
Ovakav recept još niste probali.

NEVEROVATNO UKUSNO, A TAKO PROSTO Piletina sa pirinčem za pravi lagan ručak
Jednostavno je za napraviti.
Sastojci:
400 g pilećeg filea
2 kašike pavlake
2 kašike senfa
susam po želji
so, biber
bosiljak
maslinovo ulje
Priprema:
Šnicle začinite solju i biberom, premažite senfom i ispržite na malo maslinovog ulja. U toku prženja možete dodati malo vode i poklopiti tiganj, ali ne skroz da bi voda mogla da isparava. Kada su gotove šnicle, stavite
na tanjir za serviranje, pa napravite sos. U tiganju u kojem ste pržili piletinu propržite susam, pa dodajte senf, pavlaku, so i bosiljak. Uz neprekidno mešanje kuvajte na najjačoj temperaturi dok ne dobijete željenu gustinu. Preko šnicli namažite sos i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.
Komentari (0)