MOŽETE LI ZAMISLITI UKUSNIJI RUČAK? Obrok piletina u bogatom sosu očaraće vas odmah
Ješćete sa uživanjem.
Piletina u sosu od pavlake i susama
Sastojci:
400 g pilećeg filea
2 kašike pavlake
2 kašike senfa
susam po želji
so, biber
bosiljak
maslinovo ulje
Priprema:
Šnicle začinite solju i biberom, premažite senfom i ispržite na malo maslinovog ulja. U toku prženja možete dodati malo vode i poklopiti tiganj, ali ne skroz da bi voda mogla da isparava. Kada su gotove šnicle, stavite
na tanjir za serviranje, pa napravite sos. U tiganju u kojem ste pržili piletinu propržite susam, pa dodajte senf, pavlaku, so i bosiljak. Uz neprekidno mešanje kuvajte na najjačoj temperaturi dok ne dobijete željenu gustinu. Preko šnicli namažite sos i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BAKA ZNA NAJBOLJE Paprikaš po njenom receptu je prosto neodoljiv
Sve sastojke verovatno već imate u kuhinji.
SUPA KOJA GREJE DUŠU Vitaminska bomba od povrća koju možete jesti svaki dan
Povrća ima u izobilju.
JAMAJČANSKA LJUTA PILETINA Jednostavno ju je napraviti
Ovakav recept još niste probali.
NEVEROVATNO UKUSNO, A TAKO PROSTO Piletina sa pirinčem za pravi lagan ručak
Jednostavno je za napraviti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)