UKUSNI POSNI BOLONJEZE I zaposlene žene mogu ovo brzo i lako napraviti
Ukus će vas oduševiti.
Posni bolonjeze
Sastojci:
150 g špageta
1 kašika maslinovog ulja
2 glavice luka
1 šargarepa
300 g šampinjona
450 g paradajz-pelata
2 kašičice origana
so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte tiganj i sipajte ulje, pa dodajte prvo luk, zatim šargarepu, i na kraju pečurke, često mešajući sve dok
ne uvri sok povrća (desetak minuta), pa začinite. Umešajte paradajz i origano, pa kuvajte na tišoj vatri dok se
sos ne zgusne (pet do deset minuta). Skuvajte špagete u slanoj vodi, ocedite ih i prelijte sosom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.
NAJSOČNIJI PIRINAČ Rižoto uz dodatak raznog povrća zasitiće vas vrlo brzo
Možete ga i poneti na posao ili biti prilog uz glavno jelo.
SPECIJALITET ZA SVE UKUĆANE Bolonjeze tart se lako pravi, a mnogo je ukusan
Nastavićete da pravite ovo jelo.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
Komentari (0)