UKUSNI POSNI BOLONJEZE I zaposlene žene mogu ovo brzo i lako napraviti
Ukus će vas oduševiti.

Posni bolonjeze
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.

TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.
NAJSOČNIJI PIRINAČ Rižoto uz dodatak raznog povrća zasitiće vas vrlo brzo
Možete ga i poneti na posao ili biti prilog uz glavno jelo.
SPECIJALITET ZA SVE UKUĆANE Bolonjeze tart se lako pravi, a mnogo je ukusan
Nastavićete da pravite ovo jelo.
Sastojci:
150 g špageta
1 kašika maslinovog ulja
2 glavice luka
1 šargarepa
300 g šampinjona
450 g paradajz-pelata
2 kašičice origana
so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte tiganj i sipajte ulje, pa dodajte prvo luk, zatim šargarepu, i na kraju pečurke, često mešajući sve dok
ne uvri sok povrća (desetak minuta), pa začinite. Umešajte paradajz i origano, pa kuvajte na tišoj vatri dok se
sos ne zgusne (pet do deset minuta). Skuvajte špagete u slanoj vodi, ocedite ih i prelijte sosom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KREMASTA MIMOZA SALATA Svečano predjelo koje se super slaže sa raznim jelima, a posna
Sočna i svečana, savršena za sve bitne događaje.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.
Komentari (0)