SUPER DORUČAK ILI VEČERA Sočne i mekane prženice iz rerne
Bez prženja i stajanja pored šporeta dobićete omiljeni doručak.
Sastojci:
2 jaja
200 ml jogurta
stari hleb
Priprema:
Jaja umutiti, dodati jogurt, malo posoliti, dodati 3 kašike ulja. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smesu sa jedne i druge strane. Ređati u pleh na pek papir i peći na 220 stepeni oko pola sata. Gotove prženice po želji posuti seckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRŽENICE IZ RERNE Sočne i slasne, a neće biti masne, polizaćete i tanjir jer su preukusne
Najbolje služite uz jogurt.
PRŽENICE IZ RERNE Ukus savršenog doručka koji se maltene pravi sam
Nisu masne, a naprave se začas, obožavaće ih cela porodica.
PRŽENICE IZ RERNE Drugačije, a slasne, ukućani će stajati u redu za još
Ako volite prženice, ove ćete obožavati.
DRUGAČIJE PRŽENICE IZ RERNE Sa šunkom i sirom, prste da poližete
Za brzi doručak ili večeru, napravite prženice iz rerne, oduševićete se. Preukusne i slasne, sa sirom i šunkom, zagrejaće vam dušu i telo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)