PROVERENI RECEPT Čorbast pasulj sa kobasicom, svi traže dodatak!
Probajte ovaj ukusan recept za jedno od naših omiljenih jela.

Sastojci:
Možda vas zanima:

RECEPT ZA KLOT PASULJ Nema mesa, ali će vas ukus raspametiti, a tajnu krije zaprška!
Ukusan čorbasti pasulj koji će vas odlično zasititi.

KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.

KLOT PASULJ SA JUGA SRBIJE Pravi se bez mesa, ali će vas ukus raspametiti, a tajnu krije zaprška!
Ovaj čorbasti pasulj će vas zasititi odlično, a imaćete ručak za dva dana.

RIZNICA VITAMINA Čorba od povrća je savršen miks koji čini ukusno jelo na kašiku
Jelo možete da obogatite dodavanjem i drugog povrća koje volite.
500 g pasulja
300 g kobasice
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike brašna
1 kašika ulja
1 list lovora
4-5 zrna bibera
1 kašika mlevene paprike
1 kašičica soli
Priprema:
Uveče pasulj operite i potopite staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Sutradan prosuti vodu, sipati svežu hladnu i staviti da se kuva. Kada prokuva, promeniti vodu i sipati vruću. Dodati isečen crni i beli luk, zatim lovor, biber, isečenu kobasicu na kolutove i ostaviti da se kuva dok pasulj ne omekša. Na zagrejanom ulju propržiti brašno da porumeni, dodati mlevenu papriku, sipati u pasulj, dobro izmešati i ostaviti da se kuva na tihoj vatri još 5 minuta. Pri kraju posoliti po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.

GURMANSKA PITA SA JAGNJETINOM PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Savršenog ukusa, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Jednostavne pripreme i nikad slasnija, prste da poližete.

MESNI ROLAT SA JAJIMA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve ostale
Slasan i ukusan, savršen za Uskrs.

NEPEČENA MAK TORTICA ZA USKRS Brza poslastica skupog ukusa od koje će vam poći voda na usta
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
Komentari (0)