PROVERENI RECEPT Čorbast pasulj sa kobasicom, svi traže dodatak!
Probajte ovaj ukusan recept za jedno od naših omiljenih jela.
Sastojci:
500 g pasulja
300 g kobasice
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike brašna
1 kašika ulja
1 list lovora
4-5 zrna bibera
1 kašika mlevene paprike
1 kašičica soli
Priprema:
Uveče pasulj operite i potopite staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Sutradan prosuti vodu, sipati svežu hladnu i staviti da se kuva. Kada prokuva, promeniti vodu i sipati vruću. Dodati isečen crni i beli luk, zatim lovor, biber, isečenu kobasicu na kolutove i ostaviti da se kuva dok pasulj ne omekša. Na zagrejanom ulju propržiti brašno da porumeni, dodati mlevenu papriku, sipati u pasulj, dobro izmešati i ostaviti da se kuva na tihoj vatri još 5 minuta. Pri kraju posoliti po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
GURMANSKI PASULJ SA KOBASICOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a neće vas mučiti nadimanje
Obožavaće cela porodica, a zasitan.
PASULJ SA KOBASICOM Držaće vas dugo sitim, a greje dušu i telo
Konkretno, zasitno jelo zbog kojeg će ukućani stajati u redu za još.
FRANCUSKI SPECIJALITET Čorba od crnog luka s hlebom i parmezanom, zapečena u rerni!
Ukusno kuvano jelo na francuski način.
RECEPT ZA KLOT PASULJ Nema mesa, ali će vas ukus raspametiti, a tajnu krije zaprška!
Ukusan čorbasti pasulj koji će vas odlično zasititi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)