GRILOVANI ZAČINJENI HLEB Kada pretekne od ručka, za večeru ga prepecite na roštilju

Vesna Vukadinović

20:00

Sezonski recepti 0

Možete ga jesti uz meso ili sa pavlakom, sirom, ajvarom...

GRILOVANI ZAČINJENI HLEB Kada pretekne od ručka, za večeru ga prepecite na roštilju
Shutterstock

Sastojci:

6 kriški hleba

150 ml ulja

½ kašičice slatke mlevene paprike

3 čena belog luka

Prstohvat bibera

Prstohvat soli

Priprema:

Sitno iseckati beli luk, dodati ulje, so, papriku i biber. Ostaviti da ostoji 20 minuta. Kriške hleba premazati tom smesom sa obe stane i ispeći na roštilju, po 3 minuta sa svake strane. Ako hleb pečete u rerni potrebno je 15 minuta u zagrejanoj rerni na 250 stepeni.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading