GRILOVANI ZAČINJENI HLEB Kada pretekne od ručka, za večeru ga prepecite na roštilju
Možete ga jesti uz meso ili sa pavlakom, sirom, ajvarom...
Sastojci:
6 kriški hleba
150 ml ulja
½ kašičice slatke mlevene paprike
3 čena belog luka
Prstohvat bibera
Prstohvat soli
Priprema:
Sitno iseckati beli luk, dodati ulje, so, papriku i biber. Ostaviti da ostoji 20 minuta. Kriške hleba premazati tom smesom sa obe stane i ispeći na roštilju, po 3 minuta sa svake strane. Ako hleb pečete u rerni potrebno je 15 minuta u zagrejanoj rerni na 250 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEMA BRŽEG DORUČKA Prženi sendvič sa jednim sastojkom daje snagu za sve obaveze
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.
ODLIČNA VEČERA Iskoristite stari hleb i napravite lažnu picu za 20 minuta!
Brza večera ili doručak od ostataka koje imate u frižideru.
PITA OD STAROG HLEBA Za 20 minuta imate spreman jeftin, a ukusan obrok
Umesto šunkarice možete da stavite parizer, slaninu ili kombinujte ostatke suhomesnatog koje imate u frižideru. Umesto kačkavalja može sir.
POPARA IZ RERNE Starinski doručak kakav su jele naše bake i deke
Ukusan doručak od starog hleba i sira.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)