PITA OD STAROG HLEBA Za 20 minuta imate spreman jeftin, a ukusan obrok
Umesto šunkarice možete da stavite parizer, slaninu ili kombinujte ostatke suhomesnatog koje imate u frižideru. Umesto kačkavalja može sir.
Sastojci:
1 stari hleb
150 g seckane šunkarice
150 g rendanog kačkavalja
3 jaja
250 ml jogurta
Priprema:
Hleb iseckati na krupne kocke, poređati u pleh podmazan uljem. Preko rasporediti šunku i kačkavalj. Sipati odozgo smesu od umućenih jaja i jogurta. Posoliti po želji. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, odnosno dok se pita ne zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POPARA IZ RERNE Starinski doručak kakav su jele naše bake i deke
Ukusan doručak od starog hleba i sira.
TOPLI SENDVIČI IZ RERNE Iskoristite stari hleb i ostatke iz frižidera za ukusan doručak!
Nije vam potreban toster da biste napravili tople sendviče.
ISKORISTITE BAJAT OD JUČE Zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, ma prste da poližeš!
Ukusan obrok će biti spremani za 20 minuta. Sastojke prilagodite količini starog hleba koji imate.
ISKORISTITE OSTATKE OD JUČE Napravite zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, svi će biti oduševljeni!
Večera ili doručak koji su spremni za 20 minuta.
SPANAĆ NA MLEKU S JAJIMA Sočno jelo koje se pravi lako, a govori 5 jezika
Fenomenalno jelo oduševiće i one izbirljive.
KRMENADLE SA JABUKAMA Sočni delikates koji ukusom obara s nogu, a meso se lepi za prste
Još bolje od klasičnih, prste da poližete.
5 GREŠAKA KADA PRAVITE BEŠAMEL SOS Da bi ispao savršen uradite ovo
Evo kako da ispravite greške i dobijete brojne pohvale.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
Komentari (0)