UKUS KAO PRAVA Posna ruska salata idealna za današnji dan
Stalno ćete je praviti.
Posna ruska salata
Sastojci:
2 veće cvekle
3 šargarepe
1 glavica celera
5 krompira
5 kašika pasulja
1 glavica crnog luka
200 g crnih maslinki
so, biber
ulje
sirće
malo senfa
300 g posnog majoneza
Priprema:
Obariti cveklu, šargarepu, celer, krompir i pasulj. Cvekli će trebati najviše vremena da se skuva, ali kada kuvate sve povrće zajedno, ona daje boju krompiru, celeru i pasulju. Kada se skuva, sve iseckati na
kockice. Zatim iseckati masline i luk. Sve sastojke stavite u jednu veliku činiju, dodati senf, majonez, začinite i sjedinite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSNA RUSKA SALATA Klasik na drugačiji način koji osvaja na prvi zalogaj
Ukusom nimalo ne zaostaje za originalom.
RUSKA SALATA Kremasto predjelo bez kog ne može da prođe nijedna slava, po teta Nadinom receptu
Kraljica među salatama za praznike, a gotova za 20 minuta.
POSNA RUSKA SALATA Omiljeno predjelo koje ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji priča priče
Ako voite klasičnu rusku salatu, obožavaćete i njenu posnu verziju.
POSNA RUSKA SALATA Predjelo za sva vremena, po receptu bez greške
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje stavite odmah duplu meru.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)