UKUS KAO PRAVA Posna ruska salata idealna za današnji dan
Stalno ćete je praviti.
Posna ruska salata
Sastojci:
2 veće cvekle
3 šargarepe
1 glavica celera
5 krompira
5 kašika pasulja
1 glavica crnog luka
200 g crnih maslinki
so, biber
ulje
sirće
malo senfa
300 g posnog majoneza
Priprema:
Obariti cveklu, šargarepu, celer, krompir i pasulj. Cvekli će trebati najviše vremena da se skuva, ali kada kuvate sve povrće zajedno, ona daje boju krompiru, celeru i pasulju. Kada se skuva, sve iseckati na
kockice. Zatim iseckati masline i luk. Sve sastojke stavite u jednu veliku činiju, dodati senf, majonez, začinite i sjedinite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAGANIJA NEGO RUSKA I MIMOZA Beogradska salata oduševiće vas lakom pripremom, ali i ukusom
Idealna za svaku vrstu proslave.
SVIMA JE JEDNA OD OMILJENIH Cezar salata na malo drugačiji način!
Možete je nositi na posao kao užinu.
OSVEŽAVAJUĆI TIRAMISU SA LIMUNOM Savršeni spoj sa voćem kome rum daje posebnu čar
Fenomenalni slatkiš oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
MUSAKA Ne mogu da joj odole ni najveći gurmani, a greje dušu i telo
Probajte i uverite se zašto je toliko dobra.
DODAJTE OVE 2 NAMIRNICE U MLEVENO MESO Ćufte će biti sočne i neverovatno ukusne
Poslušajte savete iskusnih domaćica za sočno i mekano mleveno meso.
BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet za sva vremena koji svakom kašikom krepi organizam
Jedan tanjir vam neće biti dovoljan. Bamija, kao njen obavezni sastojak, potiče iz Afrike, izgledom podseća na hibiskus i ima mnogobrojne benefite po zdravlje.
Komentari (0)