POSNA RUSKA SALATA Predjelo za sva vremena, po receptu bez greške
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje stavite odmah duplu meru.
Potrebno je
- 200 g graška
- 200 g krompira
- 200 g šargarepe
- 200 g kukuruza šećerca
- 5 kiselih krastavčića
- 300 g posnog majoneza
- so
Priprema:
Krompir i šargarepu oljuštite i skuvajte, pa skuvajte grašak i kukuruz šećerac. Procedite svo povrće da odstranite višak vode, pa iseckajte na sitne kockice krompir i šargarepu, kao i krastavčiće. Sjedinite sve bareno povrće u velikoj posudi. Posolite. Umešajte posni majonez. Dobro promešajte pa pustite da se prohladi. Na kraju, servirajte rusku salatu u manje činije i dekorišite peršunom. Prijatno!
Možda vas zanima:
UKUS KAO PRAVA Posna ruska salata idealna za današnji dan
Stalno ćete je praviti.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
RUSKA SALATA Kremasto predjelo bez kog ne može da prođe nijedna slava, po teta Nadinom receptu
Kraljica među salatama za praznike, a gotova za 20 minuta.
FENOMENALNA RUSKA SALATA Oboriće vas s nogu koliko je dobra, stavite odmah duplu meru
Za ovu omiljenu salatu, neizostavnu na slavskoj i prazničnoj trpezi, postoji mnogo recepata. Mi vam donosimo jedan klasičan, raspametićete se koliko je ukusna. Možete da je poslužite večeras, za Srpsku Novu godinu, gosti će biti oduševljeni.
ŠARENI BUREK Sočan i preukusan, ovakav do sada niste jeli
Ukusan i sočan, prste da poližete.
OČISTITE JETRU NA JEDNOSTAVAN NAČIN Priprema je jednostavna, a zdravo je za ceo organizam
Potrebna vam je samo voda i još jedan sastojak, a odličan je čistač jetre.
ČIZBURGER Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz pomfrit kao prilog.
NEODOLJIVI SOJA SOS Aromatični umak koji savršeno ide sa piletinom i pirinčem, prste da poližete
Neodoljvi umak raspametiće sve koji ga budu probali.
PILETINA U SOSU Mekana, sočna i neodoljiva, prste da poližete
Najbolje služite uz kuvanu testeninu.
Komentari (0)