NAJAVLJUJU LEPO VREME Prolećne rolnice mogu da se jedu svaki dan
Uz samo par sastojaka, lako se naprave.
Prolećne rolnice sa patlidžanom
Možda vas zanima:


PROLEĆNE ROLNICE NA BALKANSKI NAČIN Sada proleće može da počne!
Svideće vam se ukus.

MAGIČNO REŠENJE ZA RUČAK Iskoristite patlidžan za musaku i nećete se pokajati
Svi će se oduševiti.

GRČKA MUSAKA OD PATLIDŽANA Toliko je ukusna da nećete ni primetiti da meso nedostaje
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina
Sastojci:
2 patlidžana
so
50 ml maslinovog ulja
600 g pilećih grudi
biber
Priprema:
Patlidžan oprati, osušiti i iseći na tanke režnjeve, posoliti i ostaviti tako 5 minuta. Patlidžan pržiti na vrelom maslinovom ulju, pa ostaviti na kuhinjskom papiru da se dobro ocedi. Oprati pileće grudi i iseći na tanke režnjeve. Začiniti solju i biberom, pa staviti na režanj patlidžana. Urolovati i pričvrstiti drvenim čačkalicama. Rolnice staviti na tiganj, pa ih peći sa svih strana na ulju oko 10 minuta. Rolnice poslužiti uz salatu po izboru.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ANTIĆ O BAKIĆU: Njega očigledno ništa nije sramota

EMINEM POSTAO DEDA: Njegova ćerka saopštila prelepe vesti

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

"TO NIJE POPRAVLjANO DVE GODINE": Jokić progovorio o najvećem problemu

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Kod Lene otkazi samo pljušte: "Da li je moguće da odrasli ljudi rade ovo?!"

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.
Komentari (0)