NAJAVLJUJU LEPO VREME Prolećne rolnice mogu da se jedu svaki dan
Uz samo par sastojaka, lako se naprave.
Prolećne rolnice sa patlidžanom
Sastojci:
2 patlidžana
so
50 ml maslinovog ulja
600 g pilećih grudi
biber
Priprema:
Patlidžan oprati, osušiti i iseći na tanke režnjeve, posoliti i ostaviti tako 5 minuta. Patlidžan pržiti na vrelom maslinovom ulju, pa ostaviti na kuhinjskom papiru da se dobro ocedi. Oprati pileće grudi i iseći na tanke režnjeve. Začiniti solju i biberom, pa staviti na režanj patlidžana. Urolovati i pričvrstiti drvenim čačkalicama. Rolnice staviti na tiganj, pa ih peći sa svih strana na ulju oko 10 minuta. Rolnice poslužiti uz salatu po izboru.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:


PROLEĆNE ROLNICE NA BALKANSKI NAČIN Sada proleće može da počne!
Svideće vam se ukus.

MAGIČNO REŠENJE ZA RUČAK Iskoristite patlidžan za musaku i nećete se pokajati
Svi će se oduševiti.

GRČKA MUSAKA OD PATLIDŽANA Toliko je ukusna da nećete ni primetiti da meso nedostaje
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina

ČIZBURGER PITI NIKO NE MOŽE DA ODOLI Savršena vruća, a biće super i hladna
Savršenog ukusa, a zamirisaće cela kuća.

SPANAĆ MUSAKA SA MLEVENIM MESOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za savršen nedeljni ručak
Sočna i slasna, ukućani će biti oduševljeni.

POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, smažu se u trenu
Samo dodajte javorov sirup i namaz po želji.

UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.

BAKIN SPANAĆ MIRIŠE NA DETINJSTVO Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje služite uz meso ili ribu.
Komentari (0)