SAVRŠEN ZA VREME LETNJE ŽEGE Menemen, ručak od 300 dinara, a zdrav i neodoljivo ukusan

Slobodanka Ćorić

07:18

Sezonski recepti 0

Za 15 minuta imaćete na stolu savršeno jelo u kome će svi uživati

ručak
Printscreen

POTREBNI SASTOJCI

zelene paprike - 2 komada
crvene paprike - 2 komada
luk - 1 glavica
jaja - 4 komada
paradajz - 4 komada
ulje - 100 ml
biber - po ukusu
so - po ukusu
peršun

NAČIN PRIPREME
Propržimo krupno isečen luk i dodajemo prstohvat bibera. Dodajemo papriku (krupnije isečenu).

Dva paradajza sečemo na kockice i dodajemo ih u ostale sastojke i pržimo.

Pre nego što drugi paradajz omekša, izbušite ga malo i stavite jaja, začinite i pokrijte tiganj i ostavite na oko pet minuta na srednjoj temperaturi, tako jaja ostanu što je moguće više rovita.

Gotovo jelo ukrasite sveže iseckanim peršunom.

Neka vam je sladak menemen!

Komentari (0)

Loading