SAVRŠEN ZA VREME LETNJE ŽEGE Menemen, ručak od 300 dinara, a zdrav i neodoljivo ukusan
Za 15 minuta imaćete na stolu savršeno jelo u kome će svi uživati
![ručak](/data/images/2023-07-10/58929_337273-screenshot-1-1000x0-f_f.jpg?timestamp=1688940000)
POTREBNI SASTOJCI
zelene paprike - 2 komada
crvene paprike - 2 komada
luk - 1 glavica
jaja - 4 komada
paradajz - 4 komada
ulje - 100 ml
biber - po ukusu
so - po ukusu
peršun
NAČIN PRIPREME
Propržimo krupno isečen luk i dodajemo prstohvat bibera. Dodajemo papriku (krupnije isečenu).
Dva paradajza sečemo na kockice i dodajemo ih u ostale sastojke i pržimo.
Pre nego što drugi paradajz omekša, izbušite ga malo i stavite jaja, začinite i pokrijte tiganj i ostavite na oko pet minuta na srednjoj temperaturi, tako jaja ostanu što je moguće više rovita.
Gotovo jelo ukrasite sveže iseckanim peršunom.
Neka vam je sladak menemen!
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)