OVO MORATE DA PROBATE! Pica sa podlogom od krompira se brzo pravi, a ukus je fantastičan!
Napravite omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.
![kulinarski specijalitet](/data/images/2023-07-27/60170_pica-shutterstock-750182584_f.jpg?timestamp=1690408800)
Sastojci:
Testo:
1 kg krompira
30 g putera
1 jaje
so
Nadev:
100 g kečapa
150 g šunkarice
150 g kačkavalja
1 kašičica origana
Priprema:
Krompir oljuštite, isecite na kockice i kuvajte u slanoj vodi dok ne omekša. Procedite, dodajte puter, so, jaje i sjedinite mikserom. Podmažite okrugli pleh prečnika 28-30 cm i rasporedite smesu kao podlogu za picu. Pecite 10 minuta u zagrejanoj rerni na 220 stepeni. Testo odozgo treba da bude suvo. Izvadite iz rerne, stavite kečap, iseckanu šunkaricu i mocarelu ili narendan kačkavalj. Vratite u rernu još 10 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![DOMAĆA PICA Spremna je za 15 minuta, a recept je isproban mnogo puta i testo je savršeno!](/data/images/2023-05-30/55962_pica-shutterstock-750182584_f.jpg)
DOMAĆA PICA Spremna je za 15 minuta, a recept je isproban mnogo puta i testo je savršeno!
Brzi doručak ili večera, deca će biti prezadovoljna.
![kulinarski specijalitet](/data/images/2023-07-26/60061_fokaca-shutterstock-1438229042_f.jpg)
DORUČKUJTE KAO ITALIJANI Fokača sa paradajzom i maslinama, može biti obrok ili meze za goste
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
![ITALIJANSKI ZALOGAJI Recept za fokaču sa čeri paradajzom koju možete poslužiti kao meze ili obrok](/data/images/2023-06-15/57291_fokaca-shutterstock-1438229042_f.jpg)
ITALIJANSKI ZALOGAJI Recept za fokaču sa čeri paradajzom koju možete poslužiti kao meze ili obrok
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
![PICA U LISNATOM TESTU Gotova je za tren, a nadev možete da menjate po želji!](/data/images/2023-03-13/48630_pica-u-testu-shutterstock-2095141243_f.jpg)
PICA U LISNATOM TESTU Gotova je za tren, a nadev možete da menjate po želji!
Napravite ukusno pecivo sa omiljenim nadevom koje je gotovo za 20 minuta.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)