OVO MORATE DA PROBATE! Pica sa podlogom od krompira se brzo pravi, a ukus je fantastičan!
Napravite omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.
Sastojci:
Testo:
1 kg krompira
30 g putera
1 jaje
so
Nadev:
100 g kečapa
150 g šunkarice
150 g kačkavalja
1 kašičica origana
Priprema:
Krompir oljuštite, isecite na kockice i kuvajte u slanoj vodi dok ne omekša. Procedite, dodajte puter, so, jaje i sjedinite mikserom. Podmažite okrugli pleh prečnika 28-30 cm i rasporedite smesu kao podlogu za picu. Pecite 10 minuta u zagrejanoj rerni na 220 stepeni. Testo odozgo treba da bude suvo. Izvadite iz rerne, stavite kečap, iseckanu šunkaricu i mocarelu ili narendan kačkavalj. Vratite u rernu još 10 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆA PICA Spremna je za 15 minuta, a recept je isproban mnogo puta i testo je savršeno!
Brzi doručak ili večera, deca će biti prezadovoljna.
DORUČKUJTE KAO ITALIJANI Fokača sa paradajzom i maslinama, može biti obrok ili meze za goste
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
ITALIJANSKI ZALOGAJI Recept za fokaču sa čeri paradajzom koju možete poslužiti kao meze ili obrok
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
PICA U LISNATOM TESTU Gotova je za tren, a nadev možete da menjate po želji!
Napravite ukusno pecivo sa omiljenim nadevom koje je gotovo za 20 minuta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)