PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Jeftine, koštaju manje od 400 dinara , a ukusne kao one sa mesom
Napunite paprike sa krompirom umesto mesom. Dobićete potpuno novo jelo, koje će vas osvojiti na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 8 paprika
- 400g krompira
- 2 glavice crnog luka
- so, biber, mešavina začina
- 200ml neutralne pavlake
Priprema
Paprike operite, izdubite semenke. Krompir narendajte, luk sitno iseckajte. So, biber i suvi biljni začin pomešajte sa krompirom i napunite paprike. Poređajte ih u šerpu jednu pored druge uspravno. Prelijte pavlakom za kuvanje i pecite u zagrejanoj rerni oko jedan sat na 200 stepeni. Kada krompir omekša, jelo je gotovo.
Možda vas zanima:
PUNJENE PAPRIKE SA KROMPIROM U PAVLAKA SOSU Greju dušu i telo
Prave se lako, a osvajaju na prvi zalogaj.
PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Ručak u kome će uživati cela porodica
Bićete dugo siti, a savršenog ukusa.
PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Klasik na drugačiji način, svaki zalogaj je raj za nepca
Lagane i zasitne, pravićete stalno.
PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Još bolje nego klasične, a ukućani će stajati u redu za još
Ako stavite stavite biljnu slatku pavlaku umesto obične, dobićete posnu varijantu ovog preukusnog jela.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)