POSNA PARADAJZ ČORBA Prija duši i telu, recept je proveren a ukus savršen
Zdrava i ukusna, a posna.
Potrebno je
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika ulja
- 200 ml soka od paradajza
- so, biber
Priprema:
Iseckajte luk, pa ga stavite da se prži na zagrejanom ulju. Kad luk omekša, nalijte oko litar vode, sok od paradajza i kuvajte na tihoj vatri. Posolite po ukusu i dodati paradajz isečen na manje komade. Kuvajte pola sata, pa sve ispasirajte štapnim mikserom.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)