POSNA PARADAJZ ČORBA Prija duši i telu, recept je proveren a ukus savršen
Zdrava i ukusna, a posna.
Potrebno je
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika ulja
- 200 ml soka od paradajza
- so, biber
Priprema:
Iseckajte luk, pa ga stavite da se prži na zagrejanom ulju. Kad luk omekša, nalijte oko litar vode, sok od paradajza i kuvajte na tihoj vatri. Posolite po ukusu i dodati paradajz isečen na manje komade. Kuvajte pola sata, pa sve ispasirajte štapnim mikserom.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)