SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ŠARENI RIŽOTO Specijalitet sa pečurkama koji greje dušu i telo
Sočan i ukusan, prste da poližete.

SAVRŠEN RIŽOTO Piletina mu daje poseban šmek, ukusa koji se pamti
Uživajte u pravoj eksploziji ukusa.

TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.

RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom
Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.
- 400 g svinjskog mesa
- 2 šolje pirinča
- 400 g pečurki
- 1 velika glavica crnog luka
- trećina konzerve paradajza, na kocke
- maslinovo ulje
- biber
- mlevena začinska paprika
- so
- 1 kašičica kumina
- 3-4 kašike soja sosa
- 2-3 struka peršuna
- kocka bujona od povrća
- na vrh noža muskantni oraščić
Priprema
Meso isecite na kocke pa ga propržite u tiganju. Dodajte kumin so i biber. Sečen luk dodajte u meso. Dodajte pečurke, pa pržite dok ne postanu zlatasti. Zatim dodajte paradajz, peršun, muskatni oraščić, mlevenu začinsku papriku i soja sos. Dodajte pirinač. Promešajte pa zapržite do 2 minuta. Dodajte 4 šolje vode pa kuvajte dok voda ne ispari. Služite uz prilog po želji. Bon appetit!

DOMAĆI RAŽENI HLEB Sočan i ukusan, a biće mekan i sutradan
Biće još ukusniji nego onaj iz pekare.

POSNE LAZANJE SA LOSOSOM I POVRĆEM Sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz čašu belog vina.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

MIRISNI MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi desert kada vam se jede slatko, a nemate vremena za pripremu
Mirisni i ukusni, za pravo uživanje.

Komentari (0)