DODAJTE OVO KADA KUVATE RIBU Tajni sastojak da bude gurmanski specijalitet, a niko se ne bi setio
Dodajte ovaj sastojak kada kuvate ribu i ispašće savršena.
Ako pravite kuvanu ribu može da se desi da ne bude ukusna, posebno ako je rečna.
Kuvanjem može da postane žilava i ima neprijatan ukus
Ako želite da bude savršeno skuvana i postane pravi specijalitet, dodajte joj ovaj sastojak.
On će da poboljša ukus i ukloni neprijatan miris.
Sipajte 100 do 125 ml mleka u ribu, postaće mekana a ne žilava.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)