PILETINA U KARI SOSU Pikantna rapsodija ukusa pravi je raj za nepca, a meso se lepi za prste
Aromatično jelo za one koji vole začinjeno i prave gurmane.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.

PILETINA U SOSU OD ŠAMPINJONA Kremasto jelo pravi je raj za nepca
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

PILETINA U UMAKU OD POMORANDŽE Pravi raj za nepca, ukućani će stajati u redu za još
Služite toplo uz prilog po želji.

PILETINA SA PATLIDŽANOM Sos daje poseban šmek, a nikad kremastiju niste jeli
Savršen spoj mesa i povrća, u jelu koje ostavlja bez daha.
- 1 veći pileći file
- 1 veći komad praziluka (i tamnozeleni deo)
- 100 ml pavlake za kuvanje
- 1 kašika karija
- 1 kašičica čili praha
- so, biber
- ulje
Priprema:
Operite praziluk i isecite ga na kolutove. Isecite meso na komadiće. Propržite praziluk nekoliko minuta na malo ulja, pa mu dodajte belo meso. Nalijte pola šoljice vode da ne bi zagorelo. Dodajte kari i čili, promešajte tako da svako parče mesa bude uvaljano u začine. Posolite i pobiberite. U prženo meso dodajte još pola šoljice vode i pavlaku za kuvanje. Isključite ringlu i ostavite da se krčka.Služite uz pirinač. Prijatno!

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)