NAMAZ OD AVOKADA BOLJI OD KLASIČNOG Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa
Začinite po izboru i mažite na hleb, ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
Potrebno je
- 1 zreli avokado
- 1 kašičica limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- so
- suvi biljni začin
- mleveni biber
- 1 kašika iseckanog peršuna
Priprema
Isecite avokado po dužini pa izvadite košticu. Kašikom izvadite mesnati deo. Napravite pire od toga pa pomešajte u to sok od limuna, maslinovo ulje,usitnjeni beli luk, so, biber i peršun. Vaš namaz je gotov. Prijatno!
Možda vas zanima:
NAMAZ OD AVOKADA Savršen kao prilog, prste da poližete
Čuvajte do 4 dana u posudi sa poklopcem u frižideru.
NEODOLJIVI NAMAZ OD AVOKADA Aromazičan i ukusan, prste da poližete
Mažite na parče hleba i uživajte.
DŽEM OD ŠIPKA PO STARINSKOM RECEPTU Savršen za krofne i palačinke
Isti kao onaj iz bakine kuhinje.
DOMAĆI DŽEM OD LIMUNA Drugačiji, mirisan i neodoljiv, a savršen za palačinke i krofne
Mažite na hleb ili dodajte omiljenoj poslastici.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)