NAMAZ OD AVOKADA BOLJI OD KLASIČNOG Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa
Začinite po izboru i mažite na hleb, ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NEODOLJIVI NAMAZ OD AVOKADA Aromazičan i ukusan, prste da poližete
Mažite na parče hleba i uživajte.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
- 1 zreli avokado
- 1 kašičica limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- so
- suvi biljni začin
- mleveni biber
- 1 kašika iseckanog peršuna
Priprema
Isecite avokado po dužini pa izvadite košticu. Kašikom izvadite mesnati deo. Napravite pire od toga pa pomešajte u to sok od limuna, maslinovo ulje,usitnjeni beli luk, so, biber i peršun. Vaš namaz je gotov. Prijatno!

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)