NAMAZ OD AVOKADA BOLJI OD KLASIČNOG Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa
Začinite po izboru i mažite na hleb, ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
Potrebno je
- 1 zreli avokado
- 1 kašičica limunovog soka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- so
- suvi biljni začin
- mleveni biber
- 1 kašika iseckanog peršuna
Priprema
Isecite avokado po dužini pa izvadite košticu. Kašikom izvadite mesnati deo. Napravite pire od toga pa pomešajte u to sok od limuna, maslinovo ulje,usitnjeni beli luk, so, biber i peršun. Vaš namaz je gotov. Prijatno!
Možda vas zanima:
PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
DOMAĆI LEŠNIK KREM Zdravi namaz koji pomera granice dobrog ukusa, a savršeno se slaže sa palačinkama
Možete da ga mažete samostalno na hleb, filujete palačinke ili dodate omiljenom slatkišu.
RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.
DOMAĆI AJVAR Ukusom ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, pozavideće vam sve komšinice
Otvoriće vam apetit u trenu.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)