ARGENTINSKI GULAŠ PRAVI RAJ ZA NEPCA Gurmanski delikates koji budi sva čula
Ako volite klasičan gulaš, ovaj ćete da obožavate.

Potrebno je
- 300 g pilećih grudi
- 1 crni luk
- 100 g korena celera
- 400 g pasiranog paradajza
- 1 kašika mlevene paprike
- 1 kašičica origana
- 1 kašičica peršuna
- 3 kašike maslinovog ulja
- so, biber
Priprema:
Iseckajte meso na srednje kocke. Onda sitno iseckajte crni luk i celer. Prodinstajte luk i meso u dubljem tiganju, na maslinovom ulju. Pržite do 10 minuta, pa začinite i stavite celer. Za nekoliko minuta dodajte i pasirani paradajz, poklopite i kuvajte gulaš do 10 minuta. Bon appetit!
Možda vas zanima:

GULAŠ SA PIVOM Sočni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Služite uz prilog po želji.

JUNEĆI GULAŠ PO KAFANSKOM RECEPTU Ova dva sastojka mu daju potpuni šmek, bićete iznenađeni koji su
Dva potpuno neočekivana sastojka dodaju na ukusu, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNI GULAŠ SA PIVOM Jelo za gurmane i one izbirljive ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, pravićete stalno.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

EKSPLOZIJA UKUSA Salata sa dimljenim lososom je idealan letnji obrok, hranljiva, ukusna, a sprema se za tili čas
Hrskava je zahvaljujući domaćim krutonima, kremasta zbog jednostavnog prelivа od senfa i majoneza, i...

STARINSKI RECEPT ZA BOŽANSTVENO LETNJE JELO Bećar paprikaš, raskoš slasti i lepote ukusa
Bećar paprikaš je letnje jelo od paprike, luka i paradajza, veoma je poznato i zastupljeno generacijama na ovim prostorima
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle
Komentari (0)