ŠTRUDLA SA BRESKVAMA Soćna poslastica sa voćem, ukusa koji se pamti
Preukusan spoj testa sa voćem, uživaćete u svakom zalogaju.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BAKINA ŠTRUDLA SA ORASIMA Mirisna poslastica koja budi nostallgiju na dane detinjstva
Sočna i ukusna, bićete oduševljeni ukusom.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

BEČKA ŠTRUDLA Mirisna poslastica sa jabukama koja budi sva čula
Fenomenalna poslastica za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

BAKINA ŠTRUDLA SA ORASIMA Mirisna poslastica koja budi sva čula, uzećete parče više
Mekana i neodoljiva, najbolje odmah stavite duplu meru.
- 500 g tankih kora
- 500 g bresaka
- 100 g prezli
- nekoliko kašika džema od šljiva
- ulje
- vanilin šećer
- šećer u prahu
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite breskve, pa ih iseckajte na sitne kocke. Na radnoj površini poprskajte koru sa malo ulja. Preko nje stavite drugu koru, pa poprskajte sa malo ulja. Premažite gornji kraj kore sa 3 kašike džema od šljiva. Zatim pospite mešavinom prezli i vanilinog šećera. Nanesite par kašika seckanih bresaka pa zamotajte u štrudlu. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Prebacite štrudle u pleh obložen papirom za pečenje. Onda ih isecite na komade i poprskajte uljem. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, dok ne porumene. Pečenu štrudlu ostavite da se ohladi. Na kraju, pospite štrudlu šećerom u prahu.

RAZBIJENA BANDA KRIJUMČARA: Španska policija zaplenila u Valensiji tonu kokaina

IVAN MARINKOVIĆ VRATIO ENU I PEJU NA FARBIČKA PODEŠAVANJA: Zlatinom sinu nije SVEJEDNO - ZAVLADAO MUK U Beloj kući! (GALERIJA)

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

ZDRAVKO ČOLIĆ NIKAD VESELIJI: Njegova ćerka Una podelila RADOSNE vesti, čestitke samo pristižu! (FOTO)

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

LAKO OBAVLjEN POSAO: Srpski derbi za glavni žreb Monte Karla

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)