TRILEĆE Fenomenalni desert sa 3 vrste mleka, mekan kao duša
Sočan i kremast kolač, nema ko ga ne voli.

Potrebno je
- 5 jaja
- 9 kašičica šećera
- 13 kašika brašna
- 12 g praška za pecivo
- 1 litar + 200 ml mleka
- 600 ml slatka pavlaka
- 500 g karamela
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. U jednoj posudi mikserom umutite jaja sa šećerom. Dodajte brašno i prašak za pecivo pa promešajte žicom. Izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite 5 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni, pa smanjite na 180 i pecite još 25 minuta. Sjedinite mleko sa slatkom pavlakom pa dobro promešajte, da dobijete preliv. Pečeno testo ostavite 5 minuta da odmori, pa ga izbockajte čačkalicom. Prelijte trileće pripremljenim sirupom i premažite karamelom.
Možda vas zanima:

NEODOLJIVO TRILEĆE Recept za sve prilike ukusa koji priča priče, a nema ko vam neće tražiti još jedno parče
Fenomenalni kolač sa tri vrste mleka, za pravo uživanje.

TRILEĆE SA PISTAĆIMA Klasik na drugačiji način koji će vas oboriti s nogu
Sočni kolač u savršenom spoju sa pistaćima, nema ko vam neće tražiti recept.

TRILEĆE Donosimo vam originalni recept za najsočniji kolač sa mlekom
Kolač umočen u tri vrste mleka oboriće s nogu i one izbirljive.

TRILEĆE Kremast i sočan kolač koji se topi u ustima, svi će vam tražiti recept
Savršen desert, pogodan i za prazničnu ili slavsku trpezu oduševiće sve goste, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA TORTA BELI ANĐEO Raskošna poslastica koja budi sva čula, uzećete parče više
Neodoljiva i ukusna, za prave sladokusce.

POSNE VANILICE Sitni kolači kao osmišljeni za svečanu trpezu
Neodoljive i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNE ŽERBO KOCKE Čuveni mađarski slatkiš u nepogrešivoj kombinaciji ukusa
Fenomenalan kolač za sve svečane prilike.

NEODOLJIVE TULUMBE Turski desert za sve svečane prilike, ukusa koji govori 1000 jezika
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

NEODOLJIVI ČOKOLADNI KUGLOF Sočni desert koji budi sva čula
Savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede nesto slatko.
Komentari (0)