
NEODOLJIVO TRILEĆE Kolač sa mlekom za prave sladokusce
Sočan i mekan kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
Četvrtak, 10. apr 2025.
Sočan i mekan kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
Sočna baklava raspametiće i one izbirljive.
Sočna baklava raspametiće i one izbirljive.
Fenomenalni kolač sa tri vrste mleka, za pravo uživanje.
Fenomenalan desert uspeće svima, a ukusa koji priča priče.
Sočni kolač u savršenom spoju sa pistaćima, nema ko vam neće tražiti recept.
Marina Tadić, pevačica koja je u septembru izbacila novi album „Rođendan“, sa ushićenjem očekuje decembar kada će solističkim koncertom u Mts dvorani obeležiti 20 godina muzičke karijere. Njene stare pesme, među kojima se izdvaja „Još sam ona stara“, publika podjednako voli kao i pre deceniju i po, te nema sumnje da će uglas sa njom pevati najveće hitove. Iako se po njenoj liniji to nikad ne bi reklo, nekadašnja profesorka fizičkog i diplomirani difovac, upravo je majstor za deserte. Majka ćerkice Vere i supruga advokata Uroša ne krije da su joj specijalitet lazanje, kolač sa malinama i trileće.
Fenomenalni desert mekan kao duša, za prave sladokusce.
Sočan i kremast kolač, nema ko ga ne voli.
Kolač umočen u tri vrste mleka oboriće s nogu i one izbirljive.
Fenomenalan kolač sa mlekom iz bakine kuhinje za sve prilike.
Sočan i sladak, ukućani će stajati u redu za još.
Gotovo za tren oka, a svaki zalogaj je raj za sladokusce.
Savršen desert, pogodan i za prazničnu ili slavsku trpezu oduševiće sve goste, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Sočni kolač koji se pravi od tri vrste mleka. Sladak i neodoljiv, obožavaćete ga.
Počastite se kolačem koji je popularan u celom svetu.
Neko koristi mleko u prahu, ali ja mislim da je kondenzovano mleko obavezno.