DOMAĆI LEŠNIK KREM Zdravi namaz koji pomera granice dobrog ukusa, a savršeno se slaže sa palačinkama
Možete da ga mažete samostalno na hleb, filujete palačinke ili dodate omiljenom slatkišu.

Potrebno je
Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

PAŠTETA OD POVRĆA NA VODI Slasan namaz pogodan za dane strogog posta
Možete da je čuvate do sedam dana u frižideru.

AROMATIČNI NAMAZ OD ČVARAKA Pravi se lako, a kremast i preukusan
Služite uz hleb ili krekere.
- 1 šolja lešnika
- pola šolje šećera u prahu
- 10 g vanilinog šećera
- prstohvat soli
- 2 kašičice kokosovog ulja
- 20 g kakao praha
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Zatim pecite lešnike 10 minuta, pa ih ostavite 5 minuta da se prohlade. Onda ih protrljajte krpom da skinete ljusku. Izblendajte ih u blenderu, sve dok smesa ne postane tečna. Umešajte prstohvat soli, šećere, kakao i kokosovo ulje. Blendajte još minut dok smesa ne postane kompaktna. Namaz je gotov, mažite ili dodajte kao prilog desertu. Bon appetit!

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.

Komentari (0)