BRZA ČOKO MOKO TORTA Očaravajuća poslastica koja budi sva čula, a priprema je prelaka
Očaravajuća torta u savršenom čokoladnom spoju sa keksom.
Potrebno je:
- 1 pakovanje kupovnih tamnih kora
- 400 g kisele pavlake
- 200 g šećera u prahu
- 300 g mlevenog keksa
- 500 g šlag pene
- 6 dl kisele vode
- 7,5 dl čokoladnog mleka
Priprema:
Pavlaku umutite sa šećerom. Onda dodajte mleveni keks i dobro promešajte. Umutite šlag sa kiselom vodom. Koru prelijte sa 2,5 l čokoladnog mleka pa preko nanesite keks fil, šlag, prelivenu koru,keks, šlag,prelivenu koru, fil, šlag. Ukrasite tortu po želji.
Možda vas zanima:
ČOKO MOKA TORTA Savršena za rođendane, a nema paljenja šporeta, čisto savršenstvo
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
ČOKO MOKO TORTA Lagana i kremasta poslastica koja se topi u ustima, za sve prilike
Jednostavna poslastica skupog ukusa, za prave sladokusce.
MARIJINA ČOKO MOKO TORTA SAVRŠENA ZA DEČIJE ROĐENDANA Uzećete parče više koliko je ukusna
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marije Milošković iz Ćićevca.
TORTA BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANOSTI Zbog nje svaka dijeta pada u vodu
Svi će vam tražiti dodatno parče.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)