BRZI KOLAČ, A DA RUKE NE UPRLJATE Prhku poslasticu sa jagodama pamtićete danima
Neobičnost od starog hleba.

Slatkiš s jagodama
Možda vas zanima:

KOMBINACIJA KOJA SE BRZO SMAŽE Jagode sa vanilom su deci najomiljene!
Kremasto zadovoljstvo u čaši.

ELEGANTNA TORTA ZA SVE PRILIKE Zamrznuta poslastica od jagode je slatka, neodoljiva
Iskoristite dok im je sezona.

LAGANA I OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA Torta Laganini opravdava svoj naziv
Laka za pripremu, a laka i za jelo.

BEZGLUTENSKA TORTICA Preukusna poslastica koju mogu svi da jedu, a neće vam teško pasti
Neodoljivo je, videćete.
Sastojci:
400 g starog hleba
150 g smrznutih jagoda
7 jaja
100 g šećera
350 ml mleka
2 kašike ekstrakta vanile
100 g pavlake
1 kašika šećera u prahu
Priprema:
Tepsiju nauljite. Stari hleb isecite na kocke, a jagode odledite, ocedite, grubo iseckajte i ostavite sa strane. U većoj činiji umutite jaja, šećer, mleko, kašiku ekstrakta vanile i so, dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte hleb i jagode i promešajte kašikom. U posebnoj činiji umutite pavlaku, šećer u prahu i polovinu ekstrakta vanile. Polovinu smese sipajte u tepsiju, premažite smesom od pavlake, zatim dodajte preostali hleb s jagodama, pa preko svega prelijte pavlaku. Pecite oko 45 minuta na 180 stepeni, pa pospite šećerom u prahu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI VALJUŠCI SA MAKOM Lako se prave, a osvajaju ukusom
Fenomenalni i slatki, za pravo uživanje.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.
Komentari (0)