CEO ŽIVOT POGREŠNO RENDATE SIR Kada budet videli kako je ispravno, zaboravićete stari način
Jedan korisnik Tvitera je pronašao odličan način da ne napravimo nered u kuhinji kada rendamo sir
Kačkavalj je omiljeni, ali i nezaobilazan sastojak mnogih jela. I često nam je potreban u rendanom obliku.
A taj posao, nekada, ume da bude naporan. Osim ako ne znate trik koji će vam olakšati posao.
Tačnije, ako ne znate kako pravilno da ga izrendate, pošto se kladimo da celog života to pogrešno radite.
Jedan korisnik Tvitera je pronašao odličan način da ne napravimo nered u kuhinji kada rendamo sir.
Samo je stvar toga kako ćete postaviti rendaljku.
Dakle, umesto da rendaljku postavite iznad činije i sve prospete okolo, položite je i počnite da rendate.
Sir, na kraju, samo prespete i sve rešite bez nereda. I izbeći ćete da se posečete na ivice.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA NAJBOLJI TIRAMISU NA SVETU, TOPI SE U USTIMA, OKREPLJUJE NEPCA Spreman za 20 minuta, a ukus obara sa nogu
Pohvaliće ga i vrsni poznavaoci "slatkog programa".
ČOKOLADNI KOLAČ IZ TIGANJA Bogatstvo ukusa nikad nije bilo jednostavnije, bićete očarani!
Probajte prvom prilikom...
STARINSKI SLATKIŠ Slatki kolač od sira sa suvim grožđem, lako i brzo se pravi
Mekani kolač koji lepo ide uz kafu ili čaj.
IZBEGNITE OVE GREŠKE Evo zašto sir nikada ne treba direktno iz frižidera da servirate na tanjir
Gotovo svaki sir treba izvaditi iz hladnjaka barem sat vremena pre služenja
POSNI SLAVSKI KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Jedini recept koji vam je potreban
Gosti će biti oduševljeni ukusom.
BOMBICE OD BADEMA ZA NAJLEPŠU POSNU SLAVU Prave se maltene same, a svi ih vole
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNI TIRAMISU ZA PRAVE KAFOLJUPCE Kolač zbog kog i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sočan, i savršeno ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)