NEODOLJIVA PITA SA ČOKOLADOM Orasi joj daju poseban šmek, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je
Za kore:
Možda vas zanima:

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.

ČOKOLADNE KARAMEL ŠTANGLICE Brzi desert kada vam se jede nešto slatko, a super i kao užina
U savršenom spoju sa kremastom karamelom, bićete oduševljeni.

ŽUTI KOLAČ SA VIŠNJAMA Starinski desert iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju
Pravi se brzo i lako, a nema ko ga ne voli.

POSNI PAŠA LOKUM Ovo voće mu daje posebnu draž, a savršen za sve svečane prilike
Ukusom nimalo ne zaostaje za originalom.
- 1 pakovanje kora za pitu
Za nadev:
- 200 g čokolade za kuvanje
- 200 g oraha
Preliv:
- 200 g margarina
- 500 ml vode
- 200 g šećera
- 1 limun
Priprema
Kuvajte 10 minuta šećer, limun i vodu. Izrendajte čokoladu i pomešajte sa mlevenim orasima pa po dve kore mažite nadevom. Ređajte u pleh obložen pek papirom. Isecite pa prelijte otopljenim margarinom. Pospite orasima i čokoladom. Pecite pitu oko 20 minuta u rerni na 200 stepeni. Prelijte vruću pitu sa hladim prelivom. Sačekajte da se upije preliv pa služite.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA SAHER TORTA Neodoljiva poslastica sa džemom koja ukusom nimalo ne zaostaje za originalom
Savršena i slatka, uzećete parče više.

PIJANA TORTA SA VIŠNJAMA ZA USKRS Polovina nestane dok trepnete
Sočna i osvežavajuća, nema ko vam neće tražiti recept.

ČOKOLADNE KARAMEL ŠTANGLICE Brzi desert kada vam se jede nešto slatko, a super i kao užina
U savršenom spoju sa kremastom karamelom, bićete oduševljeni.
Komentari (0)