LAŽNA KREMPITA TORTA Nepečena poslastica bolja od originala, za pravo uživanje
Neodoljiva poslastica pravi se lako a pojede se u trenu.

Potrebno je
- 300 g piškota
- 5 jaja
- 230 g šećera
- 10 g vanilin šećera
- 150 g skroba
- 1,3 l mleka
- 250 g krem sira
- 150 ml tople vode
Priprema
Jaja umutite sa šećerom, pa dodajte mleko i skrob. Sjedinite da nema grudvica, pa dodajte vanilin šećer. Onda kuvajte sve dok se ne zgusne, uz neprestano mešanje. Skinite sa šporeta, preručite u posudu i dodajte krem sir. Umutite da smesa postane kompaktna. Obruč stavite na tacnu, pa poređajte piškote unutra. Preko sipajte fil pa dodajte još sloj piškota. Gotovu tortu pospite šećerom u prahu. Bon appetit!
Možda vas zanima:

NEODOLJIVA NUGAT TORTA Kremasta i bombastična, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko
Toliko je ukusna, nema ko će joj odoleti.

LUDLAB TORTA Mađarska poslastica sa višnjama koja miriše na ljubav,nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Za prave sladokusce i one izbirljive.

MEDOVIK TORTA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Lako i brzo, svako može da je napravi
U savršenom spoju sa medom, ukrasiće svaku svečanu trp'ezu.

ŠUMSKA VOĆNA TORTA Lagana i osvežavajuća poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

SAVRŠENA LETNJA POSLASTICA Kremasti kolač sa čokoladom i jagodama, senzacija prefinjenog ukusa
Savršena za sve prilike i kombinacija kojoj malo ko može da odoli

ŠAMPITA SA BRESKVAMA Zbog ovog recepta usijao se internet, a kada ga napravite, shvatićete i zašto
Voćne kolače svi vole, još kad su sočni i kremasti, garantovano će svi biti zadovoljni. Obavezno probajte ovo kremasto i voćno zadovoljstvo, jer ćete sigurno "olizati" tanjir i tražiti repete.

POSNA ROZEN TORTA Čokoladna poslastica koja se brzo napravi, a još brže pojede!
Čokoladna torta sa rozen korama je odličan izbor kada imate goste.

BRZI KOLAČ S KUPINAMA Fenomenalni voćni desert kao osmišljen za vrele, letnje dane
Nema ko vam neće tražiti recept.

BAKIN KOLAČ RAJ ZA SLADOKUSCE Gotov očas posla, a svi ga vole
Sočan i mekan, bićete oduševljeni.
Komentari (0)