POSNI ČIZKEJK Ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji se pamti
Pogodan za dane Petrovskog posta, a razliku u ukusu nećete da osetite.

Potrebno je
Možda vas zanima:

POSNI ČIZKEJK Desert za pamćenje ukusa koji priča priče
Aromatičan i sladak, ni malo ne zaostaje za originalom.

POSNI ČIZKEJK Fenomenalan desert sa sirom za sva vremena i prilike
Ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji priča priče.

POSNI ČIZKEJK Ni malo ne zaostaje za originalom, a kremast i neodoljiv
Mnogima omiljeni kolač možete da pravite i u dane posta.

POSNI ČIZKEJK Kremasto savršenstvo idealno za sve prilike, prste da poližete
Ni malo ne zaostaje za originalom, pravićete stalno.
Za podlogu:
- 300 g posnog mlevenog keksa
- 140 g margarina
- 5 kašika sojinog mleka
Za žuti fil:
- 2 kesice pudinga od vanile
- 500 ml sojinog mleka
- 5 kašika šećera
- 1 kašika margarina
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Za voćni fil:
- 200 g voća
- 3 kašike šećera
- 1 kesica vanilinog šećera
- 1 kašika gustina
- 3 kašike vode
Priprema:
Margarin otopite pa ga sjedinite sa posnim keksom i sojinim mlekom. Smesu izlijte u kalup i ravnomerno rasporedite. Ostavite u frižideru. U šerpu sipajte 450 ml sojinog mleka i šećer da provre, a u ostalih 50 ml sojinog mleka dodajte puding od vanile i malo ekstrakta vanile. Zatim zakuvajte puding. Prohlađen puding umutite mikserom. Onda dodajte margarin pa opet sve umutite. Sipajte žuti fil preko podloge u kalupu pa vratite u frižider. Voće, šećere i vodu sipajte u šerpu i ostavite da proključa. Umutite pa dodajte prethodno umućeni gustin u malo vode. Kada se fil prohladi, sipajte ga preko žutog fila. Ostavite čizkejk u frižideru preko noći. Prijatno!

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.


DUNAVSKI TALASI Kremasti desert sa višnjama od kog će vam poći voda na usta
Sočan i kremast voćni kolač.
Komentari (0)