KOKOS TORTA Jeftina poslastica posna na vodi koja budi uspomene sa mora
Fenomenalna poslastica probudiće sva čula, a pravi se brzo i lako, i štedi kućni budžet.
Potrebno je
- 1 jabuka
- pola banane
- 60 g kakaa
- 4 kašike kokosa
- 50 g smeđeg šećera
- 1 kašika praška za pecivo (bez aluminijuma)
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Pomešajte kokos, šećer, kakao i prašak za pecivo. U blender stavite jabuku i bananu, i izblendajte, da dobijete pire. Dodajte u smesu sa kakaom. U pleh obložen papirom za pečenje izlijte smesu, pa pospite čipsom od kokosa. Pecite tortu 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Pustite da se prohladi, pa secite i služite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KOKOS TORTA Raskošna poslastica skupog ukusa kojoj nema ravne
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.
NEODOLJIVA KOKOS TORTA Fenomenalna poslastica koja osvaja od prvog zalogaja
Miriše na leto, a obožavaće je svi ljubitelji kokosa.
RAFAELO TORTA Mirisna poslastica koja se ne peče, za sve ljubitelje kokosa
Ako volite kokos, ovu tortu ćete obožavati.
KOKOS TORTA Mirisna poslastica koja uspeva svima, a budi sva čula
Ako volite kokos, ovu tortu ćete obožavati.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)