KUVARI SE KUNU U OVAJ RECEPT Dodajte 1 sastojak u smesu za palačinke, biće lepše i mekše nego ikad
Kako bi baš svaki put ispale savršene, u smesu bi trebalo dodati malo sode bikarbone
Petak, 20. sep 2024.
Kako bi baš svaki put ispale savršene, u smesu bi trebalo dodati malo sode bikarbone
Ova kultna poslastica, koja se bar jednom našla na stolu svake porodice, verovala ili ne, potiče još iz antičke Grčke.
Za ovaj jednostavan i praktičan recept potrebno vam je samo crvena sočivo koji možete da kupite u svakoj bolje snabdevenoj radnji. Za zdravu varijantu punite ih kremom od avokada i biljnog sira.
Za ovaj jednostavan i praktičan recept potrebno vam je samo crvena sočivo koji možete da kupite u svakoj bolje snabdevenoj radnji. Za zdravu varijantu punite ih kremom od avokada i biljnog sira.
Prednost ovog načina pripreme palačinki jeste to što možete pola da ispečete, pa da zatvorite flašu i ostatak ostavite do sutra u frižideru.
Donosimo vam recept za još jednu verziju vašeg omiljenog doručka. Uz samo malo rendane šargarepe, palačinke ćete pretvoriti u pravu jutarnju poslasticu
Čak i ako ne volite karfiol, ove sjajne palačinke će vam se sigurno dopasti! Savršene su da ih ponesete na posao ili izlet.
U nastavku otkrijte kako da napravite najukusnije palačinke kod kuće, zahvaljujući smesi za palačinke koje uvek uspevaju.
Brza poslastica idealna za hladne zimske večeri.