
ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.
Sreda, 16. apr 2025.
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Savršena poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.
Savršena poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.
Očaravajuća poslastica popraviće vam raspoloženje u trenu.
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati.
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
Klasik bez premca, sa drugačijim sastojcima, za prave sladokusce i one izbirljive.
Ako volite rozen tortu, ovu verziju sa makom i belom čokoladom ćete da obožavate.
Neodoljiva poslastica idealna za obiične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i slavsku trpezu.
Idealna za svečanu i slavsku trpezu.
Ako volite klasičnu rozen tortu, obožavaćete i njenu posnu verziju.
Rozen torta može da se napravi i u posnoj varijanti. Pravi se jako brzo, samo treba malo da promenite neke sastojke, i spremna je.
Probajte rozen tortu na malo drugačiji način. Pravi se lako i brzo. Poslužite je kao hladno predjelo i uživajte !
Rozen torta je veoma izdašna i kada je isečete, imaćete mnogo sitnih kolača. Zato je domaćice kod nas najčešće prave za slave i druge svečane prilike.
Dobije se mnogo sitnih kolača, pa je idealna za goste i proslave.
Izdašna poslastica koja se jednostavno pravi.
Sloj jedan pa drugi i očas posla gotova.