POSNA BAKLAVA Sočna, hrskava, topi se u ustima
Za bogatiji ukus, možete dodati malo posnog margarina.
Subota, 06. dec 2025.
Za bogatiji ukus, možete dodati malo posnog margarina.
Služite hladnu, sečenu na komade.
Sočna i mekana, idealna za sve svečane prilike.
Sočna i mekana, idealna za sve svečane prilike.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu sa makom ćete obožavati, a pogodna je i za dane posta.
Neodoljivi desert idealan za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečanu i slavsku trpezu.
Desert koji sa godinama samo dobija na popularnosti, možete da ga pravite i u dane Uskršnjeg posta.
Napravite baklavu sa čokoladom, potpuno je drugačija od one klasične. Nećete moći da joj odolite, zato stavite odmah duplu meru.
Posna baklava sa čokoladom i orasima.
Jedna od najpoznatijih orijentalnih poslastica se pravi na razne načine. Ipak, ovaj recept se potpuno razlikuje od klasične baklave.