
BEČKA ŠNICLA PO ORIGINALNOM AUSTRIJSKOM RECEPTU Biće mekana i sočna, a caka je u ovoj vrsti mesa
Za originalnu bečku šniclu koristi se mekana teletina.
Petak, 18. jul 2025.
Za originalnu bečku šniclu koristi se mekana teletina.
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara i uživajte u fenomenalnom obroku.
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Za originalnu šniclu poslušajte sledeća uputstva: koristite meso od telećeg buta, prezle od mlečne kajzerice, nemojte da premutite jaja.
Ako volite Bečku šniclu iz kafane, zašto ne biste pokušali sami da je napravite kod kuće? Donosimo vam stari kafanski recept po kome će provereno uspeti svima.
Da bi bečka šnicla bila kao originalna, postoje pravila koja trebate da ispoštujete. Potrebno je da meso bude od telećeg buta, prezle od mlečne kajzerice, da ne premutite jaja i da šniclu pržite na puteru.
Poslužite uz kuvani krompir, a dovoljna je i samo sezonska salata.
Znamo da će vam se dopasti.