BEČKA ŠNICLA Slasno i hrskavo jelo po receptu kafanskih majstora
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Četvrtak, 16. maj 2024.
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Za originalnu šniclu poslušajte sledeća uputstva: koristite meso od telećeg buta, prezle od mlečne kajzerice, nemojte da premutite jaja.
Ako volite Bečku šniclu iz kafane, zašto ne biste pokušali sami da je napravite kod kuće? Donosimo vam stari kafanski recept po kome će provereno uspeti svima.
Ako volite Bečku šniclu iz kafane, zašto ne biste pokušali sami da je napravite kod kuće? Donosimo vam stari kafanski recept po kome će provereno uspeti svima.
Da bi bečka šnicla bila kao originalna, postoje pravila koja trebate da ispoštujete. Potrebno je da meso bude od telećeg buta, prezle od mlečne kajzerice, da ne premutite jaja i da šniclu pržite na puteru.
Poslužite uz kuvani krompir, a dovoljna je i samo sezonska salata.
Znamo da će vam se dopasti.