PASULJ NA 100 NAČINA Različiti recepti za omiljeno tradicionalno jelo koje prija duši i telu
Originalni vojnički, posni sa nanom, makedonsko tavče, prebranac, papula ili srpsko varivo, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Nedelja, 24. nov 2024.
Originalni vojnički, posni sa nanom, makedonsko tavče, prebranac, papula ili srpsko varivo, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Vojnički pasulj, srpsko varivo, prebranac, posni pasulj sa nanom, karađorđeva papula, makedonsko tavče. Držaće vas dugo sitim a svaki zalogaj je pravi gurmanski raj.
Starije generacije dobro pamte služenje vojnog roka. Posebno je čuven vojnički pasulj. Mi vam donosimo recept koji su jeli vojnici u kasarnama.
Starije generacije dobro pamte služenje vojnog roka. Posebno je čuven vojnički pasulj. Mi vam donosimo recept koji su jeli vojnici u kasarnama.
Da li je postojao tajni sastojak, specijalan način pripreme u velikim kazanima ili posebno odabrani kuvari, tek vojnički pasulj je nešto o čemu se uvek priča sa setom. Dajemo vam recept za čorbast pasulj Iz knjižice “Recepture za pripremu hrane u JNA”.
Zbog vlakana i niza hranljivih sastojaka ovo jelo je izvor svih nutrijenata i savršeno balansiran obrok.