NEVEROVATNO UKUSNA ČORBA OD BUNDEVE Sigurno će vam se dopasti!
Predlažemo vam da probate drugačije kuvano jelo.

Sastojci
Možda vas zanima:

ODLIČAN IZVOR ENERGIJE Gusta čorba od kukuruza, može da bude i obrok
Pravo jelo za zimske dane.

AROMATIČNA ČORBA OD BUNDEVE Krepi organizam u momentu, a osvaja na prvi zalogaj
Ukusna i mirisna, pravićete stalno.

KREMASTA KROMPIR ČORBA Delikates "na kašiku" u slasnom spoju sa slaninom, a ukusa koji priča priče
Još kremastija i aromatičnija, pravićete stalno.

NAJSOČNIJA KROMPIR ČORBA Fenomenalan obrok dugo će vas držati sitim, a krepi organizam u trenu
Neodoljiva i sočna, ukusa koji priča priče.
400 g očišćene bundeve
2 praziluka
1 čen belog luka
1 litar bujona od povrća
1 list lovora
1 kašičica seckanog peršuna
So, biber
Priprema:
Bundevu isecite na komade, stavite u pleh, pospite sa malo ulja i ispecite u rerni na 200 stepeni da omekša. Isecite na kolutove praziluk i prodinstajte u šerpi na zagrejanom ulju. Dodajte bujon, posolite i pobiberite i ostavite da provri. Dodajte ispečenu bundevu i usitnite štapnim mikserom. Dodajte iseckan beli luk, lovor, izmešajte i pospite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)