NEVEROVATNO UKUSNA ČORBA OD BUNDEVE Sigurno će vam se dopasti!
Predlažemo vam da probate drugačije kuvano jelo.
Sastojci
400 g očišćene bundeve
2 praziluka
1 čen belog luka
1 litar bujona od povrća
1 list lovora
1 kašičica seckanog peršuna
So, biber
Priprema:
Bundevu isecite na komade, stavite u pleh, pospite sa malo ulja i ispecite u rerni na 200 stepeni da omekša. Isecite na kolutove praziluk i prodinstajte u šerpi na zagrejanom ulju. Dodajte bujon, posolite i pobiberite i ostavite da provri. Dodajte ispečenu bundevu i usitnite štapnim mikserom. Dodajte iseckan beli luk, lovor, izmešajte i pospite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ODLIČAN IZVOR ENERGIJE Gusta čorba od kukuruza, može da bude i obrok
Pravo jelo za zimske dane.
KREMASTA KROMPIR ČORBA Delikates "na kašiku" u slasnom spoju sa slaninom, a ukusa koji priča priče
Još kremastija i aromatičnija, pravićete stalno.
NAJSOČNIJA KROMPIR ČORBA Fenomenalan obrok dugo će vas držati sitim, a krepi organizam u trenu
Neodoljiva i sočna, ukusa koji priča priče.
ČORBA OD POVRĆA Domaća i zdrava, a krepi organizam u trenu
Zdrava i ukusna, pravićete stalno.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
OVSENA KAŠA SA BOBIČASTIM VOĆEM Doručak za dan pun energije i vitku liniju
Sočna i ukusna, a maline joj daju poseban šmek.
Komentari (0)