PAŠTETA OD MASLINA Domaći namaz za ljubitelje intenzivnog ukusa
Zdrav namaz koji će ljubitelji maslina obožavati
Sastojci:
100 g crnih maslina
70 g zelenih maslina
1 kašika limunovog soka
3 čena belog luka
60 ml maslinovog ulja
Priprema:
Masline dobro isperite pod mlazom hladne vode i ocedite. Stavite sve sastojke u blender ili secka i mešajte dok ne dobijete kompaktnu masu.
Služite uz tost hleb ili sveže pripremljenu lepinju.
POSNA KISELA PAVLAKA Ista je kao mlečna, ako ne i bolja, a sprema se za tili čas
Možete je koristiti odmah, ali je idealna nakon hlađenja...
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
Komentari (0)