IDEJA KAKO DA ISKORISTITE STARI HLEB Napravite ukusne mafine za nekoliko minuta
Idealno je za brzi doručak, s nogu.

Mafini od starog hleba
Možda vas zanima:

NEODOLJIVE KNEDLE OD MESA Zamirisaće vam cela kuhinja!
Probajte i oduševite se.

PREUKUSAN I SOČAN Pire krompir začinjen LIMUNOM je sve što vam danas treba
Nahranićete celu porodicu.

NAPRAVITE SAMI DOMAĆE SOJINO MLEKO Preporučuje se posebno onima koji su alergični na laktozu
Zdravije nego kupovno.

TOTALNI HIT U KUHINJI Češke palačinke s kupusom može i za doručak i za večeru
Oduševiće vas ukusom.
Sastojci:
200 g starog hleba
3 jajeta
500 ml mleka
100 ml kisele pavlake
100 ml ulja
100 g sitnog sira
na vrh kašičice praška za pecivo
so i biber
tanji komad slanine
1 sveža ljuta paprika
seckani sveži peršun
Priprema:
U činiji izmešajte mokre sastojke - mleko, ulje, jaja, pavlaku i sir. U tu mešavinu dodajte izmrvljeni hleb, so,
biber, prašak za pecivo, slaninu i papriku iseckanu na kockice. Sve dobro izmešajte da se sastojci sjedine. Ako vam se učini da je smesa suviše retka, dodajte još hleba ili prezle, to je već stvar vaše procene. Smesu od hleba stavljajte u namašćene modle za mafi ne i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni 30 minuta ili dok ne porumene.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAMAZ OD AVOKADA Zdrav i ukusan, super kao brza užina uz parče hleba
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.
Komentari (0)