POSNO JELO Gusta čorba od koprive, zdrava i veoma ukusna

Vesna Vukadinović

11:30

Zdravi zalogaji 0

Jeftino jelo koje je jača ceo organizam.

POSNO JELO Gusta čorba od koprive, zdrava i veoma ukusna
Shutterstock

Sastojci:

Možda vas zanima:

300 g mladih listova koprive

2 struka mladog belog luka

2 struka mladog crnog luka

1 kašičica mlevene paprike

4-5 kašika ulja

So, biber

Priprema:

Koprivu operite u nekoliko voda, prelijte vrelom vodom i ostavite 2-3 minuta da odstoji. Na ulju kratko propržite što sitnije iseckane crni i beli luk, pa dodajte iseckanu koprivu. Pržite nekoliko minuta pa posolite, pobiberite, dodajte mlevenu papriku. Ukoliko sva voda ispari, dodajte samo malo, kako bi čorba bila gušća. Ukupno dinstajte oko 15 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

img
17. 04. 2025 08:50

Neodoljiva ponuda! Pun pansion po ceni Polupansiona – uz samo 299€ akontacije na ovom letovalištu! Uz uskršnju akciju -10% popusta!

img
06. 04. 2025 10:27

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

img
24. 04. 2025 06:08

Planine u Srbiji za odmor: Ove četiri su najpopularnije

img
04. 04. 2025 14:20

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

img
14. 04. 2025 08:58

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

img
12. 04. 2025 07:50

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

img
11. 04. 2025 12:35

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

img
04. 04. 2025 07:13

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

img
08. 04. 2025 13:52

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

img
21. 04. 2025 08:54

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Komentari (0)