POSNO JELO Gusta čorba od koprive, zdrava i veoma ukusna
Jeftino jelo koje je jača ceo organizam.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KUVANO JELO Čorba od koprive je lagana, zdrava i odlično će vas zasititi
Prilikom posluživanja u čorbu možete dodati malo kisele pavlake.

SUPER JELO Krem čorba od šampinjona je veoma ukusna, ali i zdrava
Uz parče hleba, ova čorba može da bude kompletan obrok.

LESKOVAČKA MUĆKALICA Južnjački specijalitet je savršeno letnje jelo, a napravi se začas!
Jelo koje može da se jede za bilo koji obrok.

KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.
300 g mladih listova koprive
2 struka mladog belog luka
2 struka mladog crnog luka
1 kašičica mlevene paprike
4-5 kašika ulja
So, biber
Priprema:
Koprivu operite u nekoliko voda, prelijte vrelom vodom i ostavite 2-3 minuta da odstoji. Na ulju kratko propržite što sitnije iseckane crni i beli luk, pa dodajte iseckanu koprivu. Pržite nekoliko minuta pa posolite, pobiberite, dodajte mlevenu papriku. Ukoliko sva voda ispari, dodajte samo malo, kako bi čorba bila gušća. Ukupno dinstajte oko 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Neodoljiva ponuda! Pun pansion po ceni Polupansiona – uz samo 299€ akontacije na ovom letovalištu! Uz uskršnju akciju -10% popusta!

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Planine u Srbiji za odmor: Ove četiri su najpopularnije

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.
Komentari (0)