BRZINSKI RUČAK ZA CELU PORODICU Piletina sa tikvicama i pečurkama je izdašno jelo
Dopašće se svima.
Piletina s tikvicom i pečurkama
Možda vas zanima:
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
UKUSNIJA NEGO U BRZOJ HRANI Hrskava piletina u neviđenom POHU idealna za zauzete domaćice jer se brzo sprema
Klasika nikad ne izlazi iz mode.

TANJIR KOJI DUŠU GREJE Neodoljivo ukusna čorba sa PEČURKAMA obeležje je Kanade
Nećete moći da joj odolite.
Sastojci:
1 pileća prsa
1 manja tikvica
1 kisela pavlaka
2 kašike susama
1 manja glavica crnog luka
so
začini po želji
Priprema:
Pileća prsa isecite na kockice, pa ih posolite i začinite po želji. U tiganj sipajte malo ulja, propržite luk, a zatim dodajte meso. Smanjite vatru na srednju i ostavite da se prži desetak minuta, pa dodajte tikvicu koju ste iseckali na kockice. Ostavite da se krčka još desetak minuta, da sok koji otpuštaju tikvice omekša meso. U posudu stavite pavlaku i susam, izmešajte, pa sipajte u tiganj. Krčkajte jelo još sedam-osam minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)