UKUSNIJA NEGO U BRZOJ HRANI Hrskava piletina u neviđenom POHU idealna za zauzete domaćice jer se brzo sprema

Alo.rs

11:00

Sezonski recepti 0

Klasika nikad ne izlazi iz mode.

UKUSNIJA NEGO U BRZOJ HRANI Hrskava piletina u neviđenom POHU idealna za zauzete domaćice jer se brzo sprema
Shutterstock

Piletina u kornfleksu

Sastojci:

1,5 kg pilećih grudi

500 g kornfleksa

5 jaja

150 g brašna

150 ml ulja

1 limun

so, biber

Priprema:

Iseći pileći file na duguljaste komade. Posuti meso solju i biberom i poprskati sokom od limuna. Ostaaiti meso na 30 minuta u frižideru. Komade piletine uvaljati prvo u brašno, umućena jaja i nakon toga u izmrvljen kornfl eks. Pileći filei se prže u prethodno ugrejanom ulju dok se ne dobije hrskava i zlatna korica. Pohovanu piletinu servirati sa dinstanim povrćem ili krompir-pireom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading