BOLJI NEĆETE JESTI! Pileći gulaš je vrlo ukusan, možete ga napraviti za više dana
Brzo zasiti.
Pileći gulaš
Sastojci:
1 kg piletine
500 g krompira
2 glavice luka
3 paradajza
so, biber
aleva paprika
2 šargarepe
Priprema:
Pile očistiti, oprati i narezati na komade. Na masti propržiti naseckan luk i šargarepu isečenu na kolutiće. Posuti mlevenom slatkom paprikom, pa dodati isečeno meso. Posoliti, zaliti vodom i dinstati na srednje jakoj vatri da meso upola omekša. Tada dodati krompir isečen na kockice, naseckan paradajz i toliko vode da sve meso bude pokriveno, pa kuvati da sve potpuno omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UKUSNIJA NEGO U BRZOJ HRANI Hrskava piletina u neviđenom POHU idealna za zauzete domaćice jer se brzo sprema
Klasika nikad ne izlazi iz mode.
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
MAKEDONSKI PINĐUR BOLJI OD KLASIČNOG Nema kome se neće dopasti, a tajna je u ovome
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
Komentari (0)