DUGO ĆETE BITI SITI Namaz od OVOG povrća osvojiće vas za tren
Brzo ćete ga pojesti.
Namaz od patlidžana
Sastojci:
3 patlidžana
4 čena belog luka
cimet
2 kašike limunovog soka
1 kašika sušenog paradajza
4 kašike maslinovog ulja
nana
so i biber
Priprema:
Patlidžane presecite, zarežite meso na nekoliko mesta i ubacite ploške belog luka. Pospite limetom i nanom, zamotajte u foliju i pecite na 200 stepeni, oko 40 minuta. Izdubite i usitnite omekšalo meso. Na maslinovom ulju propržite sušen paradajz, dodajte pire od patlidžana, začinite solju, biberom i limunovim sokom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SASTOJKE GARANT IMA KOD KUĆE Oduševite ukućane predivnim namazom i ulepšajte im jutro
Za par minuta je sve gotovo.
DORUČAK KAKVOG NEMA Oduševiće vas ukus palente sa patlidžanom
Lako se sprema, a brzo jede.
DORUČAK ZA CELU PORODICU Pikantni namaz osvojiće svakog ko ga bude probao
Svideće se i najmlađima, ali možete anpraviti i varijantu koja nije ljuta.
ZDRAVA VEČERA ILI DORUČAK Pikantni namaz od oraha i paprike, ispuniće vam dan
Ukusno i neodoljivo.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)