DUGO ĆETE BITI SITI Namaz od OVOG povrća osvojiće vas za tren
Brzo ćete ga pojesti.
Namaz od patlidžana
Sastojci:
3 patlidžana
4 čena belog luka
cimet
2 kašike limunovog soka
1 kašika sušenog paradajza
4 kašike maslinovog ulja
nana
so i biber
Priprema:
Patlidžane presecite, zarežite meso na nekoliko mesta i ubacite ploške belog luka. Pospite limetom i nanom, zamotajte u foliju i pecite na 200 stepeni, oko 40 minuta. Izdubite i usitnite omekšalo meso. Na maslinovom ulju propržite sušen paradajz, dodajte pire od patlidžana, začinite solju, biberom i limunovim sokom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SASTOJKE GARANT IMA KOD KUĆE Oduševite ukućane predivnim namazom i ulepšajte im jutro
Za par minuta je sve gotovo.
DORUČAK KAKVOG NEMA Oduševiće vas ukus palente sa patlidžanom
Lako se sprema, a brzo jede.
DORUČAK ZA CELU PORODICU Pikantni namaz osvojiće svakog ko ga bude probao
Svideće se i najmlađima, ali možete anpraviti i varijantu koja nije ljuta.

ZDRAVA VEČERA ILI DORUČAK Pikantni namaz od oraha i paprike, ispuniće vam dan
Ukusno i neodoljivo.

ZELENI SMUTI SA GRČKIM JOGURTOM Zdrav i ukusan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pun zdravih sastojaka.

KAŠA SA KUS KUSOM BOLJA OD ONE KLASIČNE Zdrava i ukusna, za savršeno jutro
Savršena za vitku liniju, a izuzetnog ukusa.

BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!
Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće

DOMAĆI SOK OD ZOVE Osvežavajući napitak, ukusan i prirodan bez veštačkih dodataka
Sok od zove je jedan od omiljenih prirodnih napitaka, poznat po svom osvežavajućem ukusu i brojnim zdravstvenim benefitima. Priprema je jednostavna, a rezultat je ukusan i prirodan sok bez veštačkih dodataka.

SALATA SA PEČENIM PAPRIKAMA, LEBLEBIJAMA I MINI MOCARELOM Dodajte malo bosiljka po ukusu i uživancija je zagarantovana
So, maslinovo ulje i jabukovo sirće dodajte po ukusu.
Komentari (0)