SLATKI NAMAZ OD LIMUNA I JAJA Oduševiće vas tekstura namirnica
Idealno za doručak ili večeru.

Namaz od limuna
Sastojci:
70 g šećera
2 kore limuna
sok od 2 limuna
60 g putera
4 žumanca
2 jajeta
Priprema:
Puter isecite na male komadiće i vratite ga u frižider. U posudi izrendajte kore limuna i promešajte ih sa šećerom, a potom ostavite 10 minuta da odstoji. U drugoj posudi pomešajte sok od limuna, žumanca, jaja i ovu smesu kuvajte na pari 10 minuta. Nakon toga, pridodajte joj šećer i kore od limuna, pa nastavite s kuvanjem dok ne dobijete smesu koja podseća na puding. Dodajte puter pa ostavite da se ohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DUGO ĆETE BITI SITI Namaz od OVOG povrća osvojiće vas za tren
Brzo ćete ga pojesti.
DORUČAK ZA CELU PORODICU Pikantni namaz osvojiće svakog ko ga bude probao
Svideće se i najmlađima, ali možete anpraviti i varijantu koja nije ljuta.

ZDRAVA VEČERA ILI DORUČAK Pikantni namaz od oraha i paprike, ispuniće vam dan
Ukusno i neodoljivo.

PIKANTNI NAMAZ ZA DOBRO VEČE Odličan način da napravite ukusnu večeru
Umutite i gotovo.

OSVEŽAVA + NENORMALNO ZASITNO Smuti sa borovnicama obara sa nogu, plus telu daje brdo vitamina
U letnjim mesecima, kada temperature rastu, organizmu najviše prijaju lagani, osvežavajući i hranljivi obroci.

NEMA BOLJE Klasična paradajz čorba nadoknađuje izgubljene minerale, biće omiljena ovog leta
Kako god da je poslužite, ova čorba je pravi užitak...

NEODOLJIVO KREMAST Spanać pripremljen na ovaj način će vas oduševiti, pravo bogatstvo ukusa
Pomešan sa mlekom i dodat u proprženi crni luk i beli luk, stvara...

AROMATIČAN GRILOVANI PATLIDŽAN Paradajz i feta sir mu daju neodoljvu slast, a ovaj sastojak savršen šmek
Poslužite kao predjelo, glavno jelo bez mesa za dvoje, ili kao prilog uz...

ZELENI DORUČAK ZA DOBAR DAN Kajgana sa spanaćem puna proteina koja daje snagu
Možete servirati uz integralni tost ili paradajz za kompletan doručak
Komentari (0)