SLATKI NAMAZ OD LIMUNA I JAJA Oduševiće vas tekstura namirnica
Idealno za doručak ili večeru.
Namaz od limuna
Sastojci:
70 g šećera
2 kore limuna
sok od 2 limuna
60 g putera
4 žumanca
2 jajeta
Priprema:
Puter isecite na male komadiće i vratite ga u frižider. U posudi izrendajte kore limuna i promešajte ih sa šećerom, a potom ostavite 10 minuta da odstoji. U drugoj posudi pomešajte sok od limuna, žumanca, jaja i ovu smesu kuvajte na pari 10 minuta. Nakon toga, pridodajte joj šećer i kore od limuna, pa nastavite s kuvanjem dok ne dobijete smesu koja podseća na puding. Dodajte puter pa ostavite da se ohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DUGO ĆETE BITI SITI Namaz od OVOG povrća osvojiće vas za tren
Brzo ćete ga pojesti.
DORUČAK ZA CELU PORODICU Pikantni namaz osvojiće svakog ko ga bude probao
Svideće se i najmlađima, ali možete anpraviti i varijantu koja nije ljuta.
ZDRAVA VEČERA ILI DORUČAK Pikantni namaz od oraha i paprike, ispuniće vam dan
Ukusno i neodoljivo.
PIKANTNI NAMAZ ZA DOBRO VEČE Odličan način da napravite ukusnu večeru
Umutite i gotovo.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)