LAGANIJA NEGO RUSKA I MIMOZA Beogradska salata oduševiće vas lakom pripremom, ali i ukusom
Idealna za svaku vrstu proslave.
Beogradska salata
Sastojci:
200 g pečuraka
80 g pirinča
120 g kiselih krastavaca
1 kisela crvena paprika
2 kuvana jajeta
100 g trapista
Za sos:
200 g milerama
20 g majoneza
pola glavice crnog luka
pola veze peršuna
so, biber
Priprema:
Pirinač skuvati - nije potrebno soliti u ovoj fazi. Šampinjone iseći na manje listiće i dinstati na maloj količini ulja. Njih možete posoliti - pre će pustiti vodu. Sve ohladiti. Ostale sastojke iseckati na kockice. Sve ih sjediniti i dobro promešati, pa začiniti po ukusu. Umešati mileram i majonez, sitno seckan crni luk i sitno seckan peršun,
pa dobijenim sosom preliti povrće i izmešati. Ukrasiti po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEODOLJIVA SALATA KOJA IDE UZ SVE Kremasti dodatak od praziluka svakom jelu
Svideće vam se, odmah!
OBROK SALATA ZA SVAKI DAN Praktična za posao, a odmah se pojede
Obični sastojci, a preukusna je.
VITAMINSKA BOMBA ZA DOBRO JUTRO! Napravite salatu koja će vas dugo držati sitim
Praktična je i za posao.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)