ISECITE OKRUGLU TORTU KAO PROFESIONALAC Jednostavnan trik koji provereno radi
Ako želite da parčići budu jednake veličine, primenite ovaj korisni trik.
Na torti prvo isecite unutrašnji krug, da dobijete "venac", dok će unutrašnji deo torte ostati krug. Taj venac isecite na kriške kolike želite. Podelite te parčiće. Ostaće vam samo unutrašnji deo koji je manji oblik kruga. I njega isecite na željene parčiće.
Glavno je da prvo isečete "venac".
Možda vas zanima:
VASINA TORTA Ljubav tašte prema zetu iskazana u poslastici koja oduševljava od 1908.godine
Nastala je 1908 godine u Paraćinu.
NAJČEŠĆE GREŠKE KOD PRAVLJENJA SLAVSKOG KOLAČA Omaknu se i iskusnim domaćicama, a ovo je razlog
Kako da slavski kolač ne popuca po površini, pročitajte u nastavku.
ODMASTITE POSUDE ZA TREN OKA Bez mučenja i struganja, a blistaće se kao nove
Lako uklonite tvrdokorno ulje iz tiganja i očistite zagorelu hranu sa površine posuđa.
PANJ TORTA Dekorativna poslastica skupog ukusa koju će zbog izgleda obožavati najmlađi
Ukrasiće svaki važni događaj, a nema ko će da ostane na samo 1 parčetu.
KIFLICE SA SIROM I ŠUNKOM Neodoljivo pecivo idealno za doručak ili užinu, uz jogurt ili kiselo mleko
Mekane i sočne, najbolje stavite duplu meru.
ŽITO BOMBICE Slatki zalogajčići koji se tope u ustima, a nestaće sa stola čim se postave
Žito na drugačiji način oduševiće goste.
ROLAT OD SPANAĆA Slano predjelo bez kog ne može da prođe slavska trpeza, a ukusa koji priča priče
U sočnom spoju sa sirom i šunkom, nestaće sa stola odmah.
KAD KUVAJTE KAFU NEMOJTE DA RADITE OVO 4 najčešće greške i kako da ih otklonite, ukus će biti savršen
Ako kafu previše mešate ubićete joj ukus, ali i druge česte greške koje domaćice prave pri pripremi omiljenog napitka.
KAFANSKI SMUĐ ORLI Beogradski šef kuhinje otkrio tajnu kako da bude slasan i hrskav
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.
Komentari (0)