SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.
Potrebno je:
- 500 g krmenadli
- 1 crni luk
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica narendane limunove kore
- 100 ml ulja
- so, biber
Priprema:
U ulje stavite sitno iseckan crni i beli luk, mlevenu papriku, so i biber po ukusu i koru limuna. Izmešajte i sipajte preko šnicli, dobro ih uvaljajte sa svih strana. Ostavite da stoje u frižideru 2 sata. Ispržite na gril tiganju pazeći da se ne prepeku kako ne bi bile suve. Poslužite uz krompir ili povrće.
Možda vas zanima:
KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za one izbirljive, a meso se lepi za prste
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
KRMENADLE SA KROMPIROM Gurmansko jelo koje će ukućani obožavati
Slasno jelo držaće vas dugo sitim.
KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)