LAŽNA PICA, A UKUSNA KAO PRAVA! Napravite obrok od ostataka hrane
Iskoristite stari hleb za ukusan doručak ili večeru.
Lažna pica
Sastojci:
6 kriški starog hleba
300 ml mleka
3 jajeta
Kečap
100 g šunkarice
200 g rendanog kačkavalja
1 kašika origana
Priprema:
Kriške hleba poređajte u pleh od rerne. Umutite jaja sa mlekom i posolite. Možete da dodate i origano, pa prelijte preko hleba. Premažite sos od paradajza, posložite pica-šunku, kačkavalj i još origana. Pecite oko 15 minuta na 20 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆA PICA, A KAO IZ ITALIJE DA JE STIGLA! Napravite kod kuće omiljeni specijalitet
Savršena Margarita u kućnoj varijanti.
OD STAROG HLEBA NAPRAVITE SLATKIŠ Sočna pita sa suvim voćem, gotova za 5 minuta!
Neverovatno ukusna poslastica.
KIFLICE SA VODOM Toliko su dobre da se razgrabe za 15 minuta!
Odlične za doručak, večeru, užinu, proslave...
KADA STE POSLEDNJI PUT JELI PIVČIĆE? Sočne, slatke, starinske kiflice, ni nalik modernim!
Jednostavan i izdašan recept.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)