IZNENADITE NENAJAVLJENE GOSTE Hrskavi i slasni brusketi za svaki dan
Caka je u - belom luku.
Zdravi brusketi s belim lukom
Sastojci:
1 integralni baget
200 ml maslinovog ulja
3 čena belog luka za premazivanje
150 g krem-sira
1 kašičica origana
1 kašičica sušenog bosiljka
1 kašika usitnjenog peršuna
50 g rendanog parmezana
4 čeri paradajza
1/2 šolje rukole
so, biber
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Obložite tepsiju alu-folijom ili papirom za pečenje. Baget isecite na kriške. Svaku natrljajte čenom belog luka koji ste prethodno presekli napola, a potom namažite hleb sa 2 kašičice maslinovog ulja. U činiji izmešajte krem-sir, najsitnije seckan preostali beli luk, origano, bosiljak, peršun, so i biber, i maslinovo ulje. Svako parče hleba namažite smesom od sira, belog luka i začina, pospite narendanim parmezanom i prelijte ostatkom maslinovog ulja. Pecite ispod gornjeg grejača 3-5 minuta dok sir ne počne da se topi i dobija zlatno-žutu boju. Na kraju dodajte seckan čeri paradajz i rukolu po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
STARINSKA TORTA KOJA NE MOŽE BITI ZDRAVIJA Brzu poslasticu od jabuka zavoleće i deca!
Probajte, odličnog je ukusa.
DESERT KOJI TREBA NAPRAVITI SVAKA DOMAĆICA Ukusne orah štanglice za svaki dan
Nije ništa komplikovano u njihovoj pripremi.
DOMAĆI RATLUK BOLJI NEGO KUPOVNI Za 15 minuta imaćete stari, poznati slatkiš
Divne je strukture i finog mirisa.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)