BEZ PO MUKE Pita sa krompirom bez kora, neodoljivo ukusna
Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SAVET ISKUSNOG PEKARA Ovo je najbolji preliv za pite, zbog ovog sastajka postaje lepa, vazdušasta i kompaktna
Bilo da pravite slanu ili slatku pitu, domaćice već dobro znaju da je dobar preliv već pola posla

NAPRIVITE GA JOŠ DANAS Gabrijela kolač, kao stvoren za uživanje
Danas donosim recept za jednu posebno finu slasticu, odličan kremasti Gabriela kolač

GREŠKE KOJE DOMAĆICE PRAVE KAD SPREMAJU PITU Uz ova 4 trika omiljeno srpsko jelo će vam uvek ispasti savršeno
Može se desiti i da vam ne uspe, da kore budu suve, popucaju ili fil u njima ostane nepečen

NEODOLJIVI DOMAĆI SPECIJALITET Pita sa sirom i kulenom, najukusnija koju ste do sada jeli
Odličan recept, nakon što ga probate, samo će te po ovom receptu praviti pitu
- 2 krompira
- 3 jaja
- 2 kašike brašna
- 1 kašike griza
- ml biber
- so
- šaka šeršunovog lista
- 100 gr sira
- 100 gr listovaa kačkavalja
Priprema:
Krompir očistiti izrendati i staviti u vodu da odstoji malo pa iscediti.
Dodati izlupana jaja, brašno i griz, ml. biber, so izmrvljen sir i peršunov list seckan.
Dobro izmešati .
Manji pleh premazati uljem sipati pola izravnata, poređati sistove kačkavalja pa drugu polovinu sipati pa izravnati.
Po želji izmrviti još malo sira peći na 200 stepeni C 50 minuta.

POSNA TORTA OD ŠARGAREPE Mirisna poslastica koja osvežava u trenu
Kremasta i ukusna, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA KOKOS TORTA Lagana poslastica koja miriše na more, a osvaja ukusom
Kremasta i neodoljiva, pravićete i kada nije post.

KREMASTA MIMOZA SALATA Svečano predjelo koje se super slaže sa raznim jelima, a posna
Sočna i svečana, savršena za sve bitne događaje.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.
Komentari (0)